fredag, juni 17, 2005

Magnus clox von holstein magdeburg kommer med tips för överlevnad.

clox: äta måste man :/


[Ett i högsta grad kontroversiellt påstående som jag förstår kommer blossa upp i en flammande debatt här bland kommentarerna. Redaktörn.]

3 kommentarer:

 1. Holstein Magdeburg. (Leg. överlevnadsexpert - Nationalistisk ätar-front)17 juni, 2005 21:14

  Jag vill hävda att man inom skuggkelgris-rörelsen ibland måste bryta vissa barriärer och inför åtminstone ett litet mått av nytänkande. Jag förstår att sådana här uttalanden kan verka stötande för många, men det gjorde det också för flera år sedan när den kända samhällskritikern os|stefan gick ut med påståendet att man behöver sömn varje dygn. De våldsamma reaktioner som uttalandet då utlöste, är i dag helt bortblåsta, och sömn är någonting accepterat bland irc:are. Jag är säker på att även dessa enkla tankegångar som presenteras här, också kommer att smälta in i våra skenande levnadsvanor.

  SvaraRadera
 2. Ska det fortgå såhär så ska det väl snart tagas pauser för avförande av exkrementer av olika slag? Någonstans måste man sätta ner foten! Jag brukar sätta den ena framför den andra, något som i amerikanska healthy-livingkretsar går under begreppet walking. Om man går med stav, så kallas det stavgång. Detta ska inte under några som helst omständiheter förväxlas med det hästar gör på Solvalla, vilket i dagligt tal kallas trav, alltså inte alls något som har med stavar att göra.

  Det var mina 5 cents!

  SvaraRadera
 3. Pontus Kåmark18 juni, 2005 20:53

  Detta var nog det sämsta jag sett.

  SvaraRadera